Blogs

Laatste maatschappelijke of politieke blog Laatste plaatje Laatste persoonlijke blog
 • Voorgaand:

  - Noordland

  Ik heb in de vorige blog wat dingen geroepen waar over nagedacht zou moeten worden bij een eventuele afscheiding van Groningen, Friesland en Drenthe van de rest van Nederland. In de komende reeks blogs wil ik steeds ingaan op 1 punt daarvan en dat proberen uit te werken.

  Regeringsvorm

  In eerste instantie heb ik...Lees meer

 • Zoals de meeste bezoekers van deze site inmiddels wel gezien zullen hebben ben ik sinds een paar maanden weer aan het tekenen, eerst nog sporadisch met wat vormpjes maar inmiddels ben ik weer anime figuren aan het tekenen.

  Enige tijd geleden heb ik ook voor mezelf een tellertje gemaakt zodat ik kon zien hoeveel items er van een bepaald content type op deze site stonden. Daardoor kwam ik er gisteravond achter dat ik afgelopen zondag...Lees meer

Laatste anime tekst of spreuk Laatste technische blog Laatste muziek tekst of filmpje
 • Dit is de officiele versie van de intro, inclusief het stuk wat er in de serie van af geknipt is. Deze versie is net wat anders als de ondertiteling van mijn versie weergeeft dus vandaar dat ik die ook even post:

  Young boy, like a cruel angel's thesis,
  Live up to be a legend...

  Even though clear blue winds
  ...Lees meer

 • Ik zit al paar jaar bij Ziggo met mijn mobiele telefoon abonnement. Sinds enige tijd zijn Ziggo en Vodafone samen gegaan en ben ik dus 'overgestapt', eerst was ik heel erg enthousiast, ging van 500 belminuten naar onbeperkt bellen en van 1500 MB data bundel naar een 6 GB data bundel en dat zonder meer te gaan betalen.

  Bekoelen

  Mijn enthousiasme begon al snel te bekoelen toen ik mijn simkaart ontving, ik kreeg namelijk een NFC...Lees meer